AVÍS LEGAL .

 

 

És un delicte d’estafa electrònica prevista a l’article 248 del Codi Penal –i castigat amb penes de fins a 6 anys de presó- la utilització de sistemes de pagament electrònic amb tarja de crèdit quan es doni qualsevol de les següents circumstàncies:

 

. L’usuari facilita dades falses del comprador o de la tarja utilitzada

 

. Utilitzar les dades d’una persona diferent al comprador

 

. Facilitar números de tarja que no coincideixen amb la del comprador . Usurpar la condició de titular de targes alienes

 

. Utilitzar números de tarja generats amb programes informàtics i algoritmes similars L’empresa es reserva la possibilitat de denegar el lliurament de la comenda quan els seus sistemes interns d’identificació alertin sobre la possibilitat d’irregularitats durant la transacció.

 

Protecció de dades

 

S’informa a l’usuari que les dades recollides a través dels diversos formularis d’aquest site podrien passar a formar part d’un fitxer automatitzat, responsabilitat de Prisma Grupo Tres, S.L. L’usuari podrà fer valer en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dels que sigui titular, mitjançant una notificació escrita a la nostra adreça postal o electrònica (fotolandia@fotolandia.cat), d’acord amb l´establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

Per a més informació al respecte, contacti amb l’empresa.