CONDICIONS D’US. Sobre les compres a Internet

 

Les compres realitzades a www.fotografiadental.cat s’entendran com realitzades al domicili social de la nostra empresa:

 

Prisma Grupo Tres, S.L.

Avda. Madrid, 64-66

08028 Barcelona

ESPAÑA

 

Les compres realitzades a través d’aquest website queden subjectes al pagament de l´Import sobre el Valor Afegit (IVA), segons l´establert a la normativa vigent.

 

. Preus, factura i despeses addicionals

 

Tots els preus indicats a la nostra web estan en Euros, inclouen l’IVA i son els vigents, llevat d’un error mecanogràfic. Ens reservem el dret de canviar els preus de la web sense avís prèviament. Les despeses d’enviament, en cas que hi hagués, s’afegiran al formalitzar la comanda.

 

En tots els casos, s’enviarà una factura al client una vegada es confirmi la recepció del pagament. Qualsevol confirmació de la comanda diferent de la factura (rebuda per correu electrònic o impresa des del web) tindrà validesa legal com a comprovant de compra, no com factura de pagament.

. Enviament i ports

 

Només es faran enviament a països inclosos dintre la Unió Europea.

 

L’enviament es farà a través de missatgeria, en un termini aproximat de 5 dies laborals, comptant a partir de la confirmació del pagament de la comanda, encara que aquest termini podria variar en funció del volum de treball. En casos de ruptura d’estoc, s’informarà al client al moment de la compra, i el lliurament es farà en un termini aproximat de 15 dies laborables. El càrrec derivat del servei de transport es carregarà al client i s’afegirà al final de la comanda, sempre que la compra sigui inferior a 300 euros.

 

. Devolucions

 

Qualsevol article adquirit a través d’aquesta pàgina web podrà ser retornat, sempre que es trobi davant un d’aquests supòsits:

1. El producte apareix danyat i/o defectuós

2. Per error, el producte servit no es correspon amb el demanat

3. Insatisfacció En qualsevol cas, el client haurà de comunicar la devolució en un termini no superior a 7 dies, comptat a partir de la data de recepció. L’empresa rebutjarà qualsevol producte que mostri senyals d’haver estat manipulat.

 

Si la devolució es motivada pel primer o segon supòsit, l’empresa es farà càrrec de les despeses de devolució i reenviament. Si el client retorna un article per insatisfacció, haurà d’abonar qualsevol càrrec que generi aquesta operació.

 

Les devolucions, regulades a la Llei 7/1996, d’Ordenació del Comerç Minorista, hauran de realitzar-se amb l’embalatge original i amb totes les etiquetes a l’adreça postal de la nostra empresa. L’empresa oferirà a l’usuari la opció de realitzar una nova comanda (d’import igual o inferior) o sol·licitar la devolució de l’import.

 

. Dades Fiscals

 

En compliment de l´article 10 de la Llei 34/2002, de l´11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s´exposen les dades identificatives de l´empresa: Prisma Grupo Tres, S.L. CIF: B78139987 Empresa inscrita al Registre Mercantil de Madrid, Seient nº 491, Diari 720-491, el dia 10 de novembre de 1997.