Pantalles elèctriques sèrie Bàsica


259,00 € amb IVA

"La sèrie ""Bàsica"" de Celexon és la solució econòmica de la pantalla elèctrica. Vostè pot gestionar la pantalla amb el comandament a distància o per interruptor. La pantalla funciona amb un motor silenciós."

Més detalls

Pantallas serie Básica

1 unitat en estoc

Són els últims en estoc!

Pantalles elèctriques sèrie Bàsica

Pantalles elèctriques sèrie Bàsica "La sèrie ""Bàsica"" de Celexon és la solució econòmica de la pantalla elèctrica. Vostè pot gestionar la pantalla amb el comandament a distància o per interruptor. La pantalla funciona amb un motor silenciós."

"La sèrie ""Bàsica"" de Celexon és la solució econòmica de la pantalla elèctrica. Vostè pot gestionar la pantalla amb el comandament a distància o per interruptor. La pantalla funciona amb un motor silenciós. Està dissenyada per al muntatge a la paret o al sostre. La sortida del cable es troba a la banda esquerra, vist des del front. La sèrie Celexon ""Bàsica"" és d'alta qualitat, amb un motor extra silenciós, infinitament variable en el format. Així, pot establir el format 1:1 i altres formats que també són possibles, com ara 4:3, 16:9 o 21:9."

Cap comentari de client fins ara.

Only registered users can post a new comment.